Tudta?

Nem jár minden napelem rendszerre 50%-os állami támogatás!

Kizárólag a megfelelő technikai paraméterekkel bíró napelem rendszerre lehet 50%-os állami támogatást igénybe venni!

Tudta?

Nem jár minden napelem rendszerre 50%-os állami támogatás!

Kizárólag a megfelelő technikai paraméterekkel bíró napelem rendszerre lehet 50%-os állami támogatást igénybe venni!

Napelemet szeretne állami támogatással?

Az állami támogatás személyi feltételei nem elegendőek!

Ha Ön jogosult az állami támogatásra, az önmagában még nem jeleneti azt, hogy a megvásárolandó napelem rendszerére is érvényes az 50%-os állami támgotás! Annak ugyanis technikai feltételei is vannak!

A napelemes rendszerek esetén az állami támogatás maximális mértéke 450.000 Ft/kWp. Mit jelent ez?

Azt, hogy ha nem a támogatásnak megfelelő rendszert vesz, akkor nem fogja a díj 50%-át visszakapni, csak egy részét. Emiatt könnyen lehet, hogy jobb, nagyobb napelem rendszer sokkal olcsóbbra jön ki, mert ott igénybe tudja venni a támogatást.

Hogyan találhatja meg a legjobb ajánlatot, ami passzol a támogatási feltételeknek?

Ha Ön laikus, akkor nagyon nehéz összehasonlítani a napelem ajánlatokat, miközben mindenki azt harsogja, hogy az ő terméke a legjobb. Önnek pedig olyan milliós értékű eszközökről kell döntenie, amelyek évtizedekig szolgálják Önt. Éppen ezért nehéz a választás, amelyet a támogatási feltételek tovább bonyolítanak.

Kérje díjmentes segítségünket, segítünk a választásban!

Teljesen ingyenes konzultációnk keretében segítünk Önnek megtalálni a legjobb ajánlatot, ami passzol az állami támogatási feltételekhez! Minden kötelezettség nélkül!

FONTOS: mi nem kivitelezők vagyunk, ezért nem a saját termékünket fogjuk Önre tukmálni.

Díjmentes telefonos konzultáció!

Egy mindössze 10 perces egyeztetést követően nem csak választ kap kérdéseire, de segítünk összeszedni Önnek a régiójában elérhető LEGJOBB ajánlatokat, amelyek megfelelnek az állami támoagtás feltételeinek!

Miért segítünk?

Nem titok: mi a napelem kivitelezőktől kapunk jutalékot. Viszont nem dolgozunk kóklerekkel és levesszük az ügyintézés terheit az ügyfeleink és a kivitelezők válláról. Cserébe sokkal jobb árakat kapunk, mint bárki más, így Önnek is spórolni fogunk!

Hogyan találhatja meg a legjobb ajánlatot?

A napelem piacon több száz cég működik. Vannak közöttük profik és kóklerek egyaránt. Az egyes ajánlatok között viszont százezres, olykor milliós különbség is lehet, így az Ön számára ideális ajánlatot megtalálni roppant nehéz.

Ráadásul egy olyan termékről van szó, amelynél a különböző technikai elemek összehasonlítása nem egyszerű. Vajon Ön össze tudja hasonlítani őket? Ha nem szakértő, akkor ennek roppant kicsi az esélye.

Szakértő kollégáink azonban segítenek Önnek kiválasztani az ideális terméket napelem rendszert!

Hogyan dolgozunk?

Segítünk Önnek megtalálni a legjobb napelem ajánlatot. Hogyan? Úgy, hogy az Ön egyedi lehetőségeihez és igényeihez igazodva begyűjtük, összehasonlítjuk és megmutatjuk a piacon elérhető legjobb napelem ajánlatokat!

Ráadásul, tipikusan 3-5 százalékkal kedvezőbb ajánlatot kapunk, mintha Ön közvetlenül kérne ajánlatot. Ez tovább több tízezer, sőt, olykor százezer forintos megtakarítást jelenthet Önnek!

Telefonos egyeztetés

Egy rövid telefonos egyeztetés során átbeszéljük az Ön elvárásait és lehetőségeit, amely alapján mi összeszedjük a legjobb ajánlatokat!

Ajánlatok összehasonlítása

Összehasonlítjuk a legjobb ajánlatokat az Ön földrajzi régiójában. Kizárólag megbízható és tapasztalt cégekkel dolgozunk.

Ajánlatok bemutatása

Megmutatjuk Önnek a legjobb ajánlatokat és segítünk kiválasztani az Ön elképzeléseihez leginkább illeszkedő szolgáltatót. Szükség esetén újabb ajánlatokat kérünk be.

Miért fontos a telefonos konzultáció?

Egyszerűen azért, mert a napelem rendszer telepítéséhez és telepíthetőségéhez számtalan kérdést kell eldönteni, amelyek jelentősen befolyásolják azt, hogy Önnek milyen rendszerre van szüksége.

Többek között:

  • hova lehet telepíteni (tető vagy különálló)?
  • milyen az Ön hálózata?
  • mekkora az Ön energiafogyasztása és a jövőben mit tervez?

Ez csak néhány kérdés, amire még az árajánlatok bekérése előtt érdemes választ kapni, mert ekkor lehet almát az almával összehasonlítani.

Van értelme a napelemnek?

Igen. Hiszen Ön nem fizet többet, mint eddig, azaz a háztartás terhei nem nőnek, csak a villanyszámla helyett a napelem rendszerért fizet. De nem örökre!

Amíg a villanyszámlák minden hónapban jönnek, addig a napelem rendszert így tipikusan 8-10 éven belül kifizeti. Onnantól pedig szinte ingyen van az áram.

Miért jó, ha MOST napelemrendszerre vált?

A napelem rendszert garantáltan nem fogja megbánni!

R

Gazdaságos

A napelemrendszer ára belátható időn belül (8-10 év) megtérül.

R

Nem kell villanyár növekedéstől tartania

A villanyárak évente átlagosan 8-10 %-kal növekednek. Ha van napelemrendszere, emiatt nem kell aggódnia!

R

Növeli az ingatlan értékét

Ha a későbbiekben eladásra kínálná a házát, akkor jóval többet fog érni az értéke, ha rendelkezik napelemrendszerrel

R

Környezetbarát

A napenergia az egyik legtisztább elérhető energiaforrás, ami a lehető legkörnyezetbarátabb. Ráadásul a  napelemek rendszerek nem bocsátanak ki káros anyagokat működés közben és az előállításuk is környezettudatos.

R

Jelentős támogatás

Most jelentős támogatást lehet igényelni napelemes rendszerekre, amelyekkel még könnyebb a finanszírozás.